• -50%
Sütőtál szett Alice pale pink - 2db
  • Sütőtál szett Alice pale pink - 2db

Sütőtál szett Alice pale pink - 2db - S méret

18 990,00 Ft
9 495,00 Ft - 50% kedvezménnyel

GreenGate Sütőtál szett Alice pale pink- 2db - Horonymintás pasztell rózsaszín sütőtál szett, fogantyúval sütésre, tálalásra. 

Mennyiség

A főző- és sütőedényeknek mindenekelőtt praktikusnak kell lenniük. A dán GreenGate márka a minőség mellett az eredeti és egyéni dizájnra is nagy hangsúlyt fektet. Az évek óta töretlen népszerűségek örvendő Everyday kollekció horonymintás két darabos sütőtál készletének minden háziasszony örülni fog. A pasztell rózsaszín sütőtál szett tökéleketes a vasárnapi ebéd elkészítéséhez.

A szett két sütőtálat tartalmaz, így a megfelelő méretet attól függően tudod kiválasztani hány emberre főzöl.

Anyaga: kerámia

Kicsi: 4,5 × 13 × 18,2 cm

Nagy: 5 × 17 × 27,2 cm

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Gg2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

OVEDISR2AALI1904

Adatlap

Méret
Kicsi: 4,5 × 13 × 18,2 cm Nagy: 5 × 17 × 27,2 cm
Szín
pasztell rózsaszín
Anyag
kerámia