Kerámia teásbögre Woven off white
  • Kerámia teásbögre Woven off white
  • Kerámia teásbögre Woven off white
  • Kerámia teásbögre Woven off white
  • Kerámia teásbögre Woven off white

Kerámia teásbögre Woven off white

7 990,00 Ft

GreenGate Kerámia teásbögre Woven off white  - Stílusos szövet textúra mintás kerámia füles bögre. Tökéletes teázáshoz, kávézáshoz!

Mennyiség

A GreenGate Woven névre hallgató törtfehér színű bögréje tökéletes kiegészítője a reggeli kávé- és  teázás rutinjának. A szövött felületú megjelenés a természetes textúrákat és a modern dizájnt ötvözi, rusztikus eleganciát kölcsönözve az étkezési élménynek. Az új, szövött felületi dizájn egyedi és hívogató asztali terítéket hoz létre, amely könnyedén ötvözi a stílust és a funkcionalitást.

Anyaga: kerámia

Szín: törtfehér

Magasság: 9 cm

Átmérő: 9,5 cm

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

CERMUGNWOV0206

Adatlap

Méret
4 dl
Szín
törtfehér
Anyag
kerámia