Kerámia Alice dusty green kanál
  • Kerámia Alice dusty green kanál
  • Kerámia kanál Alice dusty green

Kerámia kanál Alice dusty green

1 990,00 Ft

GreenGate Kerámia Alice dusty green kanál- Elegáns, zöld színű kerámia kanál. Tökéletes kávézási kiegészítő – akár romantikus, akár vintage, akár modern típusú a konyhád.

Mennyiség

A GreenGate Alice dusty blue  kerámia kiskanala roppant elegáns formavilágú.  Hosszú és kecses nyelével nagyszerűen kikanalazható a latte pohár alsó részéből is az ízletes tejszínhab. Tökéletes kávézási kiegészítő – akár romantikus, akár vintage, akár modern típusú a konyhád. Az Alice kerámiakanál többféle színben is kapható.

Méret: 16 cm

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

STWSPOAALI4206

Adatlap

Méret
16 cm
Szín
zöld
Anyag
Kerámia