Pizsama Teddy dad
  • Pizsama Teddy dad
  • Pizsama Teddy dad
  • Pizsama Teddy dad
  • Pizsama Teddy dad

Pizsama Teddy dad

4 990,00 Ft

Maileg Pizsama Teddy dad - Mustárszínű, kockás pizsama Teddy dad, apa macinak.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Mustárszínű, kockás pizsama Teddy dad, apa macinak.

Kényelmes és puha, mustársárga színű, kockás pizsama a Teddy mackócsalád apa tagjának. Kényelmes otthoni viselet. A pizsama két részes.

Anyaga: pamut

Méret: nadrág: 11×8 cm, felső: 10×10 cm

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-0820-00

Adatlap

Méret
nadrág: 11×8 cm, felső: 10×10 cm
Szín
mustár, krém
Anyag
pamut