Noah's Friends Gorilla
  • Noah's Friends Gorilla
  • Noah's Friends Gorilla mini

Noah's Friends Gorilla mini

6 990,00 Ft

Maileg Noah's Friends Gorilla - Puha, lenvászon mini gorilla figura Noé bárkájából.

Mennyiség

A Noé bárkája kollekció egyik kedvenc figurája, a sötétbarna gorilla figura. A hosszúkezű, kedves babzsákfigura hamar a legkisebbek kedvence lesz. 

Anyaga: lenvászon

Töltet: polyester, pe pellets

Méret: 14 cm

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-8955-00

Adatlap

Méret
14 cm
Szín
brown
Anyag
lennvászon, polyester, pe pellets