• -60%
Fa gyertyatartó mangó 26cm
  • Fa gyertyatartó mangó 26cm
  • Fa gyertyatartó mangó 26cm
  • Fa gyertyatartó mangó 26cm

Fa gyertyatartó mangó 31cm

10 990,00 Ft
4 396,00 Ft - 60% kedvezménnyel

GreenGate fa gyertyatartó mangó 31 cm - Mangófából készült elegáns gyertyatartó. Csodás ünnepi hangulatot kölcsönöz az étkezőasztalnak. Kandallópárkányra is ideális. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A GreenGate mangófából készült elegáns gyertyatartója nélkülözhetetlen a téli gyertyafényes estékhez. A kiváló minőségű gyertyatartó mangófából és rozsdamentes acélból készült.  Csodás ünnepi hangulatot kölcsönöz az asztalának. A gyönyörű gyertyatartó két méretben van raktáron.

Mérete: 31 cm

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

GG2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

WOOCAN08H31CM02

Adatlap

Méret
Magasság: 31 cm
Szín
barna, ezüst
Anyag
fa, rozsdamentes acél