Gyertyatartó fémből tartódobozzal
  • Gyertyatartó fémből tartódobozzal
  • Gyertyatartó fémből tartódobozzal
  • Gyertyatartó fémből tartódobozzal
  • Gyertyatartó fémből tartódobozzal

Gyertyatartó fémből tartódobozzal

6 990,00 Ft

Ib Laursen Gyertyatartó fémből tartódobozzal - Vintage hangulatú fém gyertyatartó, kihúzható tartódobozzal és fogantyúval. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Vintage gyertyatartó doboz kettős funkcióval. A gyönyörű gyertyatartónak saját kis tárolója van - egyszerűen helyezzük a gyertyákat a kis fiókba, készenlétben. A vinatge gyertyatartó doboz mindig  az évszakoknak megfelelően díszíthető. Karácsonykor gyönyörű zöld és karácsonyi részletekkel, ősszel különféle termésekkel, tavasszal virágokkal, nyáron kagylóval… A doboz tetején található gyertyatartóba a 2,2 cm átmérőjű gyertyát tehetjük be. A vinatge gyertyatartó remekül mutat a komódokon, ablakpárkányokon és asztalokon. Az Ib Laursen által készített gyertyatartó dobozkával egy remek kis otthoni kiegészítőt nyerünk egész évre.

Méret: 11 x 10 x 20,5 cm

Anyaga: fém

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

57014-18

Adatlap

Méret
11 x 10 x 20,5 cm
Szín
szürke
Anyag
fém