Gyertya szett piros 10 db Ø 2,2 cm
  • Gyertya szett piros 10 db Ø 2,2 cm

Gyertya szett piros 10 db Ø 2,2 cm

2 690,00 Ft

Ib Laursen Gyertya szett piros 10 db - Varázslatos piros gyetya 10 darabos szettben az Ib Laursen vintage gyertyatartóiba. 

Mennyiség

Az Ib Laursen gyönyörű piros 2,2 cm átmérőjű gyertyaszettje 10 db gyertyát tartalmaz. A fehér gyertyák igazi vintage hangulatot teremtenek otthonodban. A gyertyákhoz illő különféle vintage és romantikus hangulatú gyertyatartókat megtalálod webáruházunkban.

A gyertya égési ideje kb. 4 óra.

Méret: magasság: 11 cm, átmérő: 2,2 cm

Szett tartalma: 10 db piros gyertya (a képen 7 db gyertya látható)

Anyaga: paraffin

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

4171-11

Adatlap

Méret
magasság: 11 cm, átmérő: 2,2 cm
Szín
piros
Anyag
paraffin