Gyertya szett pink 7 db
  • Gyertya szett pink 7 db
  • Gyertya szett pink 10 db, átmérő: 2,2 cm
  • Gyertya szett pink 7 db
  • Gyertya szett pink 7 db

Gyertya szett dusty rose 10 db, átmérő: 2,2 cm

2 990,00 Ft

Ib Laursen Gyertya szett szett dusty rose 10 db - Varázslatos fakó rózsaszín gyetya 10 darabos szettben az Ib Laursen vintage gyertyatartóiba. 

Mennyiség
Out-of-Stock

Az Ib Laursen gyönyörű fakó rózsaszín 2,2 cm átmérőjű gyertyaszettje 10 db gyertyát tartalmaz. A fakó rózsaszín gyertyák igazi vintage hangulatot teremtenek otthonodban. A gyertyákhoz illő különféle vintage és romantikus hangulatú gyertyatartókat megtalálod webáruházunkban.

A gyertya égési ideje kb. 4 óra.

Méret: magasság: 11 cm, átmérő: 2,2 cm

Szett tartalma: 10 db fakó rózsaszín gyertya (a képen 7 db gyertya látható)

Anyaga: viasz

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

4171-38

Adatlap

Méret
magasság: 11 cm, átmérő: 2,2 cm
Szín
rózsaszín
Anyag
viasz