Fém gyertyatartó teamécseshez 7 cm
  • Fém gyertyatartó teamécseshez 7 cm
  • Fém gyertyatartó teamécseshez 7 cm
  • Fém gyertyatartó teamécseshez 7 cm

Fém gyertyatartó teamécseshez 7 cm

1 990,00 Ft

Ib laursen Fém gyertyatartó teamécseshez 7 cm - Felakasztható vintage gyertyatartó teamécseshez.

Mennyiség

Hozz létre hangulatos légkört egy teamécses gyertya kanócának meggyújtásával. A láng melege szeretetteljes hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. Helyezd a tealámpás gyertyát ebbe az Ib Laursen által tervezett dizájnos gyertyatartóba, akaszd fel a térbe, és élvezd a különleges pillanatokat.

A fémből készült gyertyatartó jellegzetes patinával rendelkezik, ami az éveknek tulajdonítható. A gyertyatartó vékony drótokból áll, amelyek a széleknél kapcsolódnak egymásba. A gyertyatartó belül  egy masszív talapzattal rendelkezik, ahová egyszerűen elhelyezhető a egy teamécses.

Méret: magasság: 7 vm, átmérő: 8,5 cm

Anyaga: fém

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

57231-18

Adatlap

Méret
magasság: 7 vm, átmérő: 8,5 cm
Szín
szürke
Anyag
fém