Karácsonyfadísz Abella wreath white
  • Karácsonyfadísz Abella wreath white
  • Karácsonyfadísz Abella wreath white

Karácsonyfadísz Abella wreath white

2 990,00 Ft

GreenGate Karácsonyfadísz Abella wreath white - Varázslatos, ünnepi hangulatú karácsonyi gömb. Egy pillanat alatt csodás ünnepi hangulatot teremt otthonodban.

Mennyiség

A GreenGate karácsonyi gömbjei varázslatos  kiegészítői a karácsonyi dekorációnak. A művészi minták egy csipetnyi eleganciát csempésznek karácsonyfájára. Az Abella White egy bonyolult dizájn finom részletekkel, amely bármelyik szobába eleganciát kölcsönöz. Hívogató színpalettájával tökéletes választás az otthonod meghitt és barátságos légkörének megteremtéséhez.

A GreenGate karácsonyfadíszeket szeretettel és gondossággal készítik, a designra és a színekre összpontosítva. A tervezési folyamat a régi francia technikákon és a skandináv hagyományokon alapul. A középpontban a szépség és a nyugalom pillanatainak megteremtésére áll. 

Anyaga: üveg

Méret: 8 cm

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

XMABALGABL0106

Adatlap

Méret
Méret: 8 cm
Szín
piros, fehér
Anyag
üveg