Ajándéktasak szett Spot red, nagy – 10 db
  • Ajándéktasak szett Spot red, nagy – 10 db

Ajándéktasak szett Spot red, nagy – 10 db

2 990,00 Ft

Ib Laursen Ajándéktasak szett Spot red, nagy – 10 db - Piros alapon fehér pöttyös papír ajándéktasak. Tökéletes a születésnapi vagy karácsonyi ajándékok számára.

Mennyiség

Klasszikus, egész évben használható piros alapon fehér pöttyös ajándéktasak a szeretettel csomagolt apróbb ajándékok stílusos átadására. Az ajándéktasak szett összesen 10 db tasakot tartalmaz.

Méret: magasság: 28.5 cm, szélesség: 18 cm, mélység: 10 cm

Anyaga: papír

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

09904-33

Adatlap

Méret
magasság: 28.5 cm, szélesség: 18 cm, mélység: 10 cm
Szín
piros, fehér
Anyag
papír