Ajándéktasak szett Driving Home for Christmas kicsi – 10 db

990,00 Ft

Ib Laursen Papír Ajándéktasak szett Driving Home for Christmas kicsi – 10 db - Ünnepi hangulatú karácsonyi mintás papír ajándéktasak. Tökéletes a születésnapi vagy apró karácsonyi ajándékok számára.

Mennyiség

Ünnepi hangulatú, zöld fenyőerdőt és piros karácsonyi autót ábrázoló ajándéktasak a szeretettel csomagolt apróbb ajándékok stílusos átadására. Tökéletes választás az adventi naptárhoz is. Az ajándéktasak szett összesen 10 db tasakot tartalmaz.

Méret: 19,5 x 12cm

Anyaga: papír

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

9978-00

Adatlap

Méret
19,5 x 12cm
Szín
piros, fehér, zöld
Anyag
papír