Dekoratív füzér csillag alakzatban
  • Dekoratív füzér csillag alakzatban
  • Dekoratív füzér csillag alakzatban
  • Dekoratív füzér csillag alakzatban

Dekoratív füzér csillag alakzatban

2 990,00 Ft

Ib Laursen Dekoratív füzér csillag alakzatban - Felakasztható, egymásba fonódo csaillag alakzatú füzér dekorációs céllal. 

Mennyiség

A dán Ib Laursen hat csillag alakzatból álló függeszthető girlandja igazán látványos és kreatív dekoráció. A csillag formák összekapcsolódnak. Minden évszakban más-más tematikával díszíthetőek.

Anyaga: szürke fém

Méret: Hossza 72 cm, szélessége 13 cm

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

5535-17

Adatlap

Méret
Hossza 72 cm, szélessége 13 cm
Szín
szürke
Anyag
fém