Akasztós fa tábla Christmas car
  • Akasztós fa tábla Christmas car
  • Akasztós fa tábla Christmas car
  • Akasztós fa tábla Christmas car
  • Akasztós fa tábla Christmas car

Akasztós fatábla Christmas car

1 590,00 Ft

Ib Laursen Akasztós fatábla Christmas car - Ünnepi hangulatú, karácsonyi autós felakasztható fa dekorációs tábla.

Mennyiség

Bájos, fából készült dekorációs kis tábla az Ib Laursen-től. A zsinórral kiegészített fatábla felakasztható. A táblára egy fenyőfát szállító karácsonyi autó van festve. Szuperül fog mutatni a bejárati ajtóra akasztva vagy a nappaliban, akár a kandalló felett lelógatva.

Anyaga: fa

Méret: magasság: 15 cm, szélesség: 7 cm,  mélység: 0,8 cm

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

38801-14

Adatlap

Méret
magasság: 15 cm, szélesség: 7 cm, mélység: 0,8 cm
Szín
barna, fehér, fekete
Anyag
fa