Adventi kalendárium fatábla
  • Adventi kalendárium fatábla
  • Adventi kalendárium fatábla
  • Adventi kalendárium fatábla

Adventi kalendárium fatábla 1-4

4 990,00 Ft

Ib Laursen Adventi kalendárium fatábla - Adventi fa tábla az adventi meglepetések felakasztására.

Mennyiség

Egy kedves ünnepi ötlet Ib Laursen-től! Az újrahasznosított fából készült adventi naptár nagyon különleges. Négy ajándéknak kínál helyet az ünnepi időszakban.  Izgalmas élménnyé varázsolja az adventi vasárnapok várakozását. A fa alapra festett karácsonyi  motívumok csodálatosan illeszkednek a vidéki stílusú otthonokba. A fa tábla alján 4 lyuk található, amelyen a madzag átfűzhető. 

Méret: 35×12 cm

Anyaga: fa

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

5294-00

Adatlap

Méret
35×12 cm
Szín
piros, zöld, szürke, fehér
Anyag
fa