Karácsonyfadísz csillag alakban
  • Karácsonyfadísz csillag alakban
  • Karácsonyfadísz csillag alakban
  • Karácsonyfadísz csillag alakban

Karácsonyfadísz csillag alakban

2 990,00 Ft

ib Laursen Karácsonyfadísz csillag alakban - Vintage hangulatú, rozsdaszínű fém csillag az ünnepi díszítéshez. 

Mennyiség

Díszítsd olyan díszekkel a karácsonyfát, amelyek tökéletesen tükrözik a stílusod és a részletek iránti érzékenységed. A vintage stílus kedvelői imádni fogják az Ib Laursen antik hatású, fémből készült rozsdaszínű csillagot formázó dekorációját. A dísz jellegzetes, rozsdás patinával rendelkezik – emiatt tökéletesen illik a vidéki stílusú otthonok dekorációjához. A dísz felületét absztarkt alakú kivágások díszítik.

Minden dísz egyedi és kissé eltér egymástól. Mindegyikük juta zsinórral ellátott fémszemmel van kiegészítve, így a dobozból kivéve azonnal felakaszthatod a fa ágaira.

Anyag: fém.

Méret: Magasság 10 cm, szélesség 10 cm.

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

2528-14

Adatlap

Méret
Magasság 10 cm, szélesség 10 cm.
Szín
rozsda
Anyag
fém, juta