Függő karácsonyfa dekoráció
  • Függő karácsonyfa dekoráció
  • Függő karácsonyfa dekoráció

Függő karácsonyfa dekoráció 70 cm

4 990,00 Ft

Ib Laursen Függő karácsonyfa dekoráció - Hangulatos és stílusos fenyőfa ágakból és jutakötélből készült függő karácsonyfát formázó dekoráció.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Egyszerű és kreatív, jutakötélből és fenyőágakból összeállított karácsonyfát imitáló dekoráció. A függeszthető, természetes anyagokból készült dekorációt használhatod akár kültéren, akár beltéren. Magába, felakasztva is varázslatos ünnepi hangulatot teremt, de feldíszítve is csodás enteriőrt biztosít otthonodba. A dekoráció adventi csomagnaptárakhoz is kiváló választás.

Méret: magasság: 70 cm, szélesség: 50 cm

Anyaga: jutakötél, fenyőág

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

3087-00

Adatlap

Méret
magasság: 70 cm, szélesség: 50 cm
Szín
barna
Anyag
fa, juta