• -40%
Textil Kenyérkosár Grey w.Hearts & houses - többféle
  • Textil Kenyérkosár Grey w.Hearts & houses - többféle

Textil Kenyérkosár Grey w.Hearts & houses - többféle

6 990,00 Ft
4 194,00 Ft - 40% kedvezménnyel

Bastion Collections Textil Kenyérkosár Grey w.Hearts & houses - többféle  - Modern hangulatú csíkokkal és házakkal díszített kenyérkosár. 

Választék
Mennyiség

Modern, Happy Home feliratos kenyérkosár viaszosvászon belső felülettel. A kenyérkosár szürke alapszínét dekoratív házmintázat egészíti ki.

A pékáruk megfelelő tárolással hosszabb ideig frissek maradnak.  A Bastion Collections stílusos pamut kenyérkosara ideális a kisebb ropogós bagettek, zsömlék, kiflik és illatos kenyerek tárolására.

A kenyérkosár pamutból készült. Az extra stabilitás érdekében párnázott és varrott. Egyetlen csavarással kiürítheted a zsákból a morzsákat. A pereme lehajtható, hogy beállítsd a megfelelő magasságot.

Anyaga: 100% pamut

Méret: magasság 24 cm, átmérő 18 cm

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

AN-BREADBAG 002 GR

Adatlap

Méret
magasság 24 cm, átmérő 18 cm
Szín
szürke,fekete
Anyag
pamut, viaszos vászon