• Új
Kerámia gyertyatartó ház - Stone grey
  • Kerámia gyertyatartó ház - Stone grey
  • Kerámia gyertyatartó ház - Stone grey

Kerámia gyertyatartó ház - Stone grey

10 990,00 Ft

Village Pottery Kerámia gyertyatartó ház - Stone grey  - Rusztikus hangulatú, kőszürke színben pompázó kerámia házikó alakú gyertyatartó. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A Village Pottery Shudehill kollekciójának elbűvölő, kószürke árnyalatú gyertyatartó háza csodás hygge hangulatot varázsol otthonodba.

Ez a gyönyörű kőszürke színű kerámia gyertyatartó ház tökéletes módja annak, hogy otthonodban meghitt hangulatot teremts.

A rusztikus, kőszürke és barna színű mázzal díszített gyertyatartó ház csodásan mutat a polcon vagy az ablakpárkányon. Helyezz egy tetszőleges teamécsest a ház hátsó részébe, és gyönyörködj abban, ahogy a láng fénye a ház ablakai mögött világít.

A kerámia gyertyatartó ház egyben dekoratív díszként is funkcionál. Kombináld a Village Pottery kerámiacsalád további darabjaival, hogy saját kis dekoratív falut alakíts ki a polcon vagy az ablakpárkányon. Tökéletes születésnapi, anyák napi vagy karácsonyi ajándék szeretteidek, hogy egy hangulatos estét élvezhessék otthonotokban.

Figyelmeztetés! Használat közben tedd hőálló felületre a gyertyatartó házat, mivel a termék felforrósodhat. Használat után hagyd lehűlni a tárgyat, mielőtt megérintenéd vagy mozgatnád.

Tekintsd meg a Village Pottery termékek teljes kollekcióját, és hozz létre egy saját falut!

Méret: 17.6 x 16.8 x 8.5 cm

Anyag: kerámia

Village Pottery

Kerámia gyertytartó házak

Shudehill.jpg Shudehill%204.jpg Shudehill%203.jpg Shudehill%202.jpg

Village Pottery - Kerámia gyertytartó házak

Elbűvölő kerámia gyertyatartóházak, vázák és párologtatók. Óriási szín- és formaválasztékban! Építs fel egy komplett saját falut a vidám és színes kerámia gyertyatartók kombinálásával. A kerámia házak ablakpárkányon, kandallón, polcon egymás mellé állítva dekoratív és egyedi milliőt hoznak létre.

291344

Adatlap

Méret
17.6 x 16.8 x 8.5 cm
Szín
kőszürke, barna
Anyag
kerámia