Konyharuha Alvilda pale pink
  • Konyharuha Alvilda pale pink
  • Konyharuha Alvilda pale pink
  • Konyharuha Alvida white

Konyharuha Alvilda pale pink

3 990,00 Ft

GreenGate konyharuha Alvilda pale pink – Romantikus hangulatú, biciklimintával, virágokkal és felirattal díszített rendkívül jó nedvszívó képességű pamut konyharuha.

Mennyiség

Hogyan lehet a romantikus stílust fokozni? A GreenGate erre is tudja a választ. Az Alvilda pale pink kollekció pasztell rózsaszínű konyharuhája egy virágkosarakkal díszített kerékpárt ábrázol. A motívum látásra elvarázsolja a nézőt. Akár törölgetéshez, akár egy vidéki piknikhez tökéletes választás a GreenGate jó nedvszívó képességű konyharuhája.

A konyharuha rendkívül jó nedvszívó képességű textilből készült. Mérete és mintája miatt ideális asztalközépnek, és terítőnek is. Tedd vele szebbé, és hangulatosabbá a konyhádat.

Anyag: 100% pamut

Méret: Szélesség: 50 cm | Hossz: 70 cm

Kezelési útmutató: Mosógépben mosható 40 ° C-on.

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Gg2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

COTTEAPPALD1912

Adatlap

Méret
50×70 cm
Szín
piros, rózsaszín, kék, sárga
Anyag
100% pamut