Konyharuha Elia red
  • Konyharuha Elia red
  • Konyharuha Elia red

Konyharuha Elia red

3 990,00 Ft

GreenGate konyharuha Elia red – Ünnepi hangulatú, piros-szürke kockás mintával díszített, rendkívül jó nedvszívó képességű pamut konyharuha.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A GreenGate pamut konyharuhái elbűvölő és praktikus kiegészítői minden konyhának.  Az anyag tökéletes az edények szárítására, a pultok letörlésére vagy a kiömlött folyadékok feltakarítására. Az Elia Red kollekció egy klasszikus és időtlen kockás minta, amely melegséget és eleganciát sugároz színpalettájával. Az Elia Red időtlen dizájnja zökkenőmentesen illeszkedik a különböző dekorációs stílusokhoz, miközben meleg színei barátságos és hívogató légkört teremtenek.

Anyag: 100% pamut

Méret: Szélesség: 50 cm | Hossz: 70 cm

Kezelési útmutató: Mosógépben mosható 40 ° C-on.

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

COTTEADAC3512

Adatlap

Méret
50×70 cm
Szín
piros, szürke
Anyag
100% pamut