• -40%
Konyharuha Naturel Kitchen Princess - többféle
  • Konyharuha Naturel Kitchen Princess - többféle
  • Konyharuha Naturel Kitchen Princess - többféle
  • Konyharuha Naturel Kitchen Princess - többféle

Konyharuha Naturel Kitchen Princess - többféle

5 990,00 Ft
3 594,00 Ft - 40% kedvezménnyel

Bastion Collections Konyharuha Naturel Kitchen Princess – Minimalista stílusú dizájn konyharuha a modern konyhák tökéletes kiegészítője.

Választék
Mennyiség
Különböző formában elérhető

A modern és letisztult virágokkal és feliratokkal díszített puha pamut konyharuha garantáltan jól fogn állni a konyhádnak. Nyáron a grillezéshez is tökéletes kiegészítő lesz.

A konyharuha pamutból készült, ami a törlést gyerekjátékká teszi. Mondj búcsút a poharak végtelen súrolásának, ezzel a konyharuhával időt és - mi a fene – a stresszt is megspórolhatod. Minden konyharuhához felakasztóhurok tartozik, hogy mindig kéznél legyen.

Méret:50×70 cm

Gépben mosható 30°C-on.

Anyaga: 100% pamut

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

AN-TOWELS-031

Adatlap

Méret
50×70 cm
Szín
fekete, fehér
Anyag
100% pamut