• -30%
Kötény Leonora white
  • Kötény Leonora white

Kötény Leonora white

13 990,00 Ft
9 793,00 Ft - 30% kedvezménnyel

GreenGate Kötény Leonora white - Divatosan a konyhában is! Elegáns, romantikus hangulatú virágmintás konyhai kötény igazi konyhatündérek számára! 

Mennyiség

A romantikus virágmintával díszített konyhai kötény csodás ünnepi hangulattal varázsolja el használóját. A GreenGate állítható pántú konyhai kötényei amellett, hogy megvédik a ruhát a sütés- és főzés közben ért szennyeződésektől – divatosak és csinosak is. A konyhai munka bennünk vidám és élvezetes időtöltés lesz.

A GreenGate Leonora white dekoratív köténye pamutból készült. A klasszikus virágminták és karácsonyi csokrok csodás kiegészítést adnak egy hivatalos, mégis romantikus karácsonyi vacsorához. Kombináld a kötényt össze Everyday termékekkel, hogy kiemelje a klasszikus karácsonyi hangulatot. virágcsokrokat ábrázol lágy rózsaszín háttér előtt, gyönyörű és finom esztétikát teremtve, amely biztosan megragadja mindenki szívét.

Méret: Szélesség: 70 cm | Hossz: 90 cm

Anyag: 100% pamut
Kezelési útmutató: Mosható 40 ° C-on

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

COTAPRLNO0104

Adatlap

Méret
Szélesség: 70 cm | Hossz: 90 cm
Szín
kék, fehér, zöld, piros, rózsaszín
Anyag
100% pamut