• -40%
Kötény Naturel Stripe/you cook good today
  • Kötény Naturel Stripe/you cook good today
  • Kötény Naturel Stripe/you cook good today

Kötény Naturel Stripe/you cook good today

14 990,00 Ft
8 994,00 Ft - 40% kedvezménnyel

Bastion Collections Kötény Naturel Stripe/you cook good today - Divatosan a konyhában is! Modern stílusú konyhai kötény.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Stílusos Bastion Collections pamut kötény - you cook good today – felirattal, szív és virágmintával díszítve. A kötény anyaga alapjában csíkos mintázatú. Divatos és kényelmes viselet a konyhában.

Méret: 80×95 cm

Anyaga: pamut

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

AN-AP-008 NA

Adatlap

Méret
80×95 cm
Szín
szürke
Anyag
100% pamut