Kötény Rosalia white
  • Kötény Rosalia white
  • Kötény Rosalia white
  • Kötény Rosalia white

Kötény Rosalia white

14 990,00 Ft

GreenGate Kötény Rosalia white  - Divatosan a konyhában is! Romantikus hangulatú fodros, virágmintás, divatos kötény igazi konyhatündérek számára! 

Mennyiség

Romantikus hangulat a konyhában? A GreenGate Rosalia white kötény gondoskodik erről. Vintage hangulat és romantika egyszerre – amit a kötény bájos fodorai és a bájos vitágintája biztosít.

A GreenGate bebizonyítja, hogy a kötény nem csak praktikus, hanem rendkívül elegáns is lehet! A fodros pamutkötény ideális főzéshez-sütéshez. Használatával megóvhatjuk a ruhánkat. Mégis csinosak maradunk a konyhában is!

Méret: Szélesség: 70 cm | Hossz: 90 cm

Anyag: 100% pamut

Kezelési útmutató: Mosható 40 ° C-on

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

COTAPRFSROA0104

Adatlap

Méret
Szélesség: 70 cm | Hossz: 90 cm
Szín
kék, rózsaszín, zöld
Anyag
100% pamut