Lábtörlő Maise white
  • Lábtörlő Maise white
  • Lábtörlő Maise white

Lábtörlő Maise white

9 990,00 Ft

GreenGate Lábtörlő Maise white   - Ünnepi hangulatú, karácsonyi bogyós mintával díszített kókuszrost lábtörlő a bejárati ajtó elé! 

Mennyiség

A GreenGate kókuszrost lábtörlői igazi vendéghívogatók. A Maise white lábtörlő a tüneményes karácsonyi mintájával hozzájárul otthonod külső ünnepi hangulatba való felöltöztetéséhez is. A lábtörlő varázslatos bogyómintás dizájnja ragyogóan feldob minden kapualjat. 

Anyaga: kókuszrost
Méret: Szélesség: 40 cm | Hossz: 60 cm

Súly: 1,2 kg

Használati javaslat: Ne tegye ki közvetlen napfénynek vagy nedvességnek.

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

GG2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

COIDOMMSE0104

Adatlap

Méret
60×40 cm
Szín
piros, zöld,
Anyag
kókuszrost, PVC