Ajándéktasak, Ambiance de noël nagy
  • Ajándéktasak, Ambiance de noël nagy
  • Ajándéktasak, Karácsonyi mintás, nagy, 10 db

Ajándéktasak, Ambiance de noël nagy, 10 db

3 490,00 Ft

Maileg Papír  Ajándéktasak, Ambiance de noël nagy, 10 db - Színes karácsonyi mintával díszített nagy méretű papír ajándéktasak. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Varázslatos, karácsonyi mintával díszített papír ajándéktasak a Maileg-től. Csodás skandináv hangulat a Maileg ünnepi motívumokkal díszített ajándéktasakjával. Tökéletes választás a kisebb ajándékok egyszerű és elegáns ajándékozásához. A pici egérkék és Maileg kiegészítők számára is kiváló megoldás.  A vidám karácsonyi hangulatú papírtasakok 10 darabos készletben kaphatóak.

Anyaga: papír
Méret: 18×30,5 cm

Maileg – Kiváló minőségű dán gyermekjátékok és dekorációk

Maileg nyulak, Maileg egérkék és Maileg Pixy manók

maileg2.jpg MAILEG1.jpg maileg3.jpg maileg4.jpg

A dán Maileg márka már sok gyermek vásárló szívét elnyerte nemcsak Skandináviában, hanem egész Európában és a tengerentúlon is. A márka középpontjában a játékosság, az eredetiség és fantázia áll. A bájos lenvászonfigurákat gyártó márka hamar népszerűvé vált nemcsak a gyerekek körében, de a skandináv dizájn kiegészítőket kedvelő felnőttek körében is. Az ikonikus játékok között találhatunk például dobozos egereket, nyuszikat és más eredeti textil állatokat is. A Maileg retró játékai minden részletben játékosságot, bájt és időtlen dizájnt képviselnek.

14-2310-00

Adatlap

Méret
Méret: 18×30,5 cm
Szín
szines
Anyag
papír