Pulóver és nadrág Teddy dad
  • Pulóver és nadrág Teddy dad
  • Pulóver és nadrág Teddy dad
  • Pulóver és nadrág szett Teddy dad
  • Pulóver és nadrág Teddy dad
  • Pulóver és nadrág Teddy dad

Pulóver és nadrág szett Teddy dad

5 990,00 Ft

Maileg Pulóver és nadrág szett Teddy dad - Csodaszép ruha szett a Teddy dad számára. Kényelmes kötött pulóver és puha anyagú nadrág.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A Teddy maci család szereti a divatot. Teddy dad – apa maci kedvence a kötött pulóver és a puha, farmer hatású hosszú nadrág. A pici Teddy macikra méretezett ruhák könnyen feladhatóak a retró teddy maci család tagjaira.

Méret: nadrág: 11×8 cm, felső: 10×10 cm

Anyaga: pamut, len

Mosás: 30 fokon

Életkor: 3 éves kor felett

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-1820-00

Adatlap

Méret
nadrág: 11×8 cm, felső: 10×10 cm
Szín
kék, krém, zöld,barna
Anyag
pamut


Ez még talán érdekelhet