Lenvászon ruha Teddy mom
  • Lenvászon ruha Teddy mom
  • Lenvászon ruha Teddy mom
  • Pamut ruha Teddy mom
  • Lenvászon ruha Teddy mom
  • Lenvászon ruha Teddy mom

Pamut ruha Teddy mom

4 990,00 Ft

Maileg Pamut ruha Teddy mom - Csodaszép ruha a Teddy mom számára. Romantikus, virágmintás pamut ruha Teddy maci anya számára.

Mennyiség
Out-of-Stock

A Teddy maci család szereti a divatot. Teddy mom – anya maci kedvencei a virágmintás nyári ruhák. A pici Teddy macikra méretezett ruhák könnyen feladhatóak a retró teddy maci család tagjaira.

Méret: 1,5x9x9cm

Anyaga: pamut, len

Mosás: 30 fokon

Életkor: 3 éves kor felett

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-1821-00

Adatlap

Méret
1,5x9x9cm
Szín
sárga, rózsaszín, krém
Anyag
pamut


Ez még talán érdekelhet