Lullaby friends, Elefántos csörgő
  • Lullaby friends, Elefántos csörgő
  • Lullaby friends, Elefántos csörgő
  • Lullaby friends, Elefántos csörgő

Lullaby friends, Elefántos csörgő

6 990,00 Ft

Maileg Lullaby friends, Elefántos csörgő

Mennyiség

Lullaby Friends kollekció a babáknak és kisgyerekeknek! A bájos elefántos csörgő tökéletesen illik a kicsi babakezekbe. Kellemes csörgőhangja és puha kialakítása kiváló a babák számára. A pöttyös füllel díszített csörgő díszdobozba van csomagolva.

Méret: 13 cm

Anyaga: len, belső: polyester

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-1913-00

Adatlap

Méret
13 cm
Szín
szürke
Anyag
len