Lullaby friends – Malac
  • Lullaby friends – Malac
  • Lullaby friends – Malac
  • Lullaby friends – Malac
  • Lullaby friends – Malac

Lullaby friends – Malac

19 990,00 Ft

Maileg Lullaby friends – Malac

Mennyiség

Lullabby Friends kollekció a babáknak és kisgyerekeknek! A tündéri pihe-puha malac„nyunyókával”, pöttyös füllel, és zenélő funkcióval. Ha meghúzzuk textilfigura farkincáját – egy kellemes altatódalt játszik. A Lullaby friends figura gyönyörű díszdobozba van csomagolva.

A malac figura pocakjában pellet golyócskák vannak poliésztertöltettel. 

Méret: 32 cm

Anyaga: pamut, len, poliészter töltet és pellet golyók

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-1973-00

Adatlap

Méret
32 cm
Szín
rózsaszín
Anyag
pamut, len, poliészter töltet és pellet golyók