• Új
Rénszarvas apa
  • Rénszarvas apa
  • Rénszarvas apa
  • Rénszarvas apa

Rénszarvas apa - Előrendelésre

8 490,00 Ft

Maileg Rénszarvas apa - Agancsos, pihe-puha szarvas apa a Maileg legújabb kollekciójából. Előrendelésre

Várható érkezés 2022. október vége*

Mennyiség

Vadonatúj Maileg Kollekció! Megérkezett a Deer Kollekció család. Tüneményes Rénszarvas család - apa, anya szarvassal - big brother és little sister rénszarvas gyerekekkel. A lenvászon textilfigurák törzsét pihe-puha szörme fedi. 

Méret: 21 cm

Anyaga: pamut, len

*Előrendelési feltételek - Ha a megrendelése raktáron lévő és előrendelhető tételekből áll, a rendelés akkor kerül kiszállításra, ha az összes tétel rendelkezésre áll. Ezért kérjük, ellenőrizze, hogy elégedett-e a becsült szállítási határidőkkel. Ha egy raktáron lévő terméket hamarabb szeretne megkapni, kérjük, rendelje meg külön. További információ itt található: Előrendelési szabályzat

Az előrendeléses termékekre is az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-2931-00

Adatlap

Méret
21 cm
Szín
barna, szürke
Anyag
pamut, len