Etetőszék - off white
  • Etetőszék - off white
  • Etetőszék - off white

Etetőszék - off white - 7 cm

4 990,00 Ft

Maileg Etetőszék - off white - 7 cm - Törtfehér színű, fa etetőszék a Maileg család legkisebb tagjának. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Klasszikus, fából készült, törtfehér színű etetőszék a Maileg egércslád legkisebb tagjának. A pici etetőszék kiválóan kombinálható a többi Maileg bútorral. Az etetőszék használható a Maileg egér- és nyul baba méretű figurákhoz is.

Az etetőszékbe belefér a Maileg nyuszi baby és a Maileg egérke is.

Anyaga. fenyőfa
Mérete: magasság: 7 cm, szélesség: 3,7 cm

*Előrendelési feltételek - Ha a megrendelése raktáron lévő és előrendelhető tételekből áll, a rendelés akkor kerül kiszállításra, ha az összes tétel rendelkezésre áll. Ezért kérjük, ellenőrizze, hogy elégedett-e a becsült szállítási határidőkkel. Ha egy raktáron lévő terméket hamarabb szeretne megkapni, kérjük, rendelje meg külön. További információ itt található: Előrendelési szabályzat

Az előrendeléses termékekre is az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
11-2004-00

Adatlap

Méret
magasság: 7 cm, szélesség: 3,7 cm
Szín
törtfehér
Anyag
fenyőfa