• -15%
Etetőszék - off white
  • Etetőszék - off white
  • Etetőszék - off white

Etetőszék - off white - 7 cm

4 990,00 Ft
4 241,50 Ft - 15% kedvezménnyel

Maileg Etetőszék - off white - 7 cm - Törtfehér színű, fa etetőszék a Maileg család legkisebb tagjának. 

Mennyiség
Out-of-Stock

Klasszikus, fából készült, törtfehér színű etetőszék a Maileg egércslád legkisebb tagjának. A pici etetőszék kiválóan kombinálható a többi Maileg bútorral. Az etetőszék használható a Maileg egér- és nyul baba méretű figurákhoz is.

Az etetőszékbe belefér a Maileg nyuszi baby és a Maileg egérke is.

Anyaga. fenyőfa
Mérete: magasság: 7 cm, szélesség: 3,7 cm

*Előrendelési feltételek - Ha a megrendelése raktáron lévő és előrendelhető tételekből áll, a rendelés akkor kerül kiszállításra, ha az összes tétel rendelkezésre áll. Ezért kérjük, ellenőrizze, hogy elégedett-e a becsült szállítási határidőkkel. Ha egy raktáron lévő terméket hamarabb szeretne megkapni, kérjük, rendelje meg külön. További információ itt található: Előrendelési szabályzat

Az előrendeléses termékekre is az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Maileg – Kiváló minőségű dán gyermekjátékok és dekorációk

Maileg nyulak, Maileg egérkék és Maileg Pixy manók

maileg2.jpg MAILEG1.jpg maileg3.jpg maileg4.jpg

A dán Maileg márka már sok gyermek vásárló szívét elnyerte nemcsak Skandináviában, hanem egész Európában és a tengerentúlon is. A márka középpontjában a játékosság, az eredetiség és fantázia áll. A bájos lenvászonfigurákat gyártó márka hamar népszerűvé vált nemcsak a gyerekek körében, de a skandináv dizájn kiegészítőket kedvelő felnőttek körében is. Az ikonikus játékok között találhatunk például dobozos egereket, nyuszikat és más eredeti textil állatokat is. A Maileg retró játékai minden részletben játékosságot, bájt és időtlen dizájnt képviselnek.

11-2004-00

Adatlap

Méret
magasság: 7 cm, szélesség: 3,7 cm
Szín
törtfehér
Anyag
fenyőfa