Állólámpa barna virágos
  • Állólámpa barna virágos
  • Állólámpa barna virágos
  • Állólámpa barna virágos

Állólámpa barna virágos

9 990,00 Ft

Maileg Állólámpa barna virágos - Barna virágmintás miniatűr állólámpa a Maileg egérkék otthonába. 

Mennyiség

Miniatűr világító állólámpa a pici Maileg egérkék otthonába. A lámpa ki-be kapcsolható, mini akkumlátorral működik - ami nem utántölthető. A lámpához stílusos barna alapon virágmintás lámpabúra tartozik.

Méret: 22 cm magas

Anyaga: fém, pamut

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
11-0116-01

Adatlap

Méret
22 cm
Szín
barna, fekete
Anyag
fém, pamut