Egér hercegnő koronával - Big Sister - gyufásdobozban
  • Egér hercegnő koronával - Big Sister - gyufásdobozban
  • Egér hercegnő koronával - Big Sister - gyufásdobozban
  • Egér hercegnő koronával - Big Sister - gyufásdobozban

Egér hercegnő koronával - Little Sister - gyufásdobozban

11 990,00 Ft

Maileg Egér hercegnő koronával - Little Sister - gyufásdobozban - Bájos pink tüllruhás Maileg egér hercegnő koronával a fején gyufásdobozágyban.

Mennyiség

A Maileg új, téli kollekciós hercegnő egere egér készen áll az órákig tartó játékra.  A Little sister méretű egérhercegnő a fáradalmakat kényelmes gyufásdoboz ágyában piheni ki.. A ruhák és az ágynemű puha szövetekből készültek, egyedi nyomatokkal és gyönyörű színekkel.

A Maileg figura mérete a Little sister mérettel egyezik meg.

Méret: 11 cm

Anyaga: pamut, poliészter

Három éves kortól!

Ez egy ELŐRENDELÉSES termék

*Előrendelési feltételek - Ha a megrendelése raktáron lévő és előrendelhető tételekből áll, a rendelés akkor kerül kiszállításra, ha az összes tétel rendelkezésre áll. Ezért kérjük, ellenőrizd, hogy elégedett vagy-e a becsült szállítási határidőkkel. Ha egy raktáron lévő terméket hamarabb szeretnél megkapni, kérjük, rendeld meg külön. További információ itt található: Előrendelési szabályzat

Az előrendeléses termékekre is az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
17-3100-00

Adatlap

Méret
11 cm
Szín
pink, arany, fehér
Anyag
pamut, poliészter, len