Best Friends nyúl - Bunny
  • Best Friends nyúl - Bunny
  • Best Friends nyúl - Bunny
  • Best Friends nyúl - Bunny

Best Friends nyúl - Bunny

14 990,00 Ft

Maileg Best Friends nyúl - Bunny  - A Maileg népszerű Best Friends nyula dekoratív dobozban.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A Maileg Best Friends sorozatának bájos lenvászon nyuszija egy dekoratív, Maileg grafikával díszített dobozkában érkezik. A krém színű nyuszi narancssárga csíkos pólóban és pöttyös szoknyában igazi trendi barátnő. 

A babzsákfigura a dobozból kivehető, a dobozka tetővel is rendelkezik. Tökéletes ajándékötlet születésnapra vagy bármilyen alkalomra. 

Méret: magasság: 36 cm, doboz mérete: 20 cm

Anyaga: lenvászon, papír

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-8948-00

Adatlap

Méret
magasság: 36 cm, doboz mérete: 20 cm
Szín
krém
Anyag
poliészter