Ajándéktasak, Ambiance de noël nagy
  • Ajándéktasak, Ambiance de noël nagy
  • Ajándéktasak, Karácsonyi mintás, nagy, 10 db

Ajándéktasak, Ambiance de noël nagy, 10 db - Előrendelésre

2 990,00 Ft

Maileg Papír  Ajándéktasak, Karácsonyi mintás, nagy, 10 db - Színes karácsonyi mintával díszített nagy méretű papír ajándéktasak. Előrendelésre

Várható érkezés 2022. november közepe*

Mennyiség

Varázslatos, karácsonyi mintával díszített papír ajándéktasak a Maileg-től. Csodás skandináv hangulat a Maileg ünnepi motívumokkal díszített ajándéktasakjával. Tökéletes választás a kisebb ajándékok egyszerű és elegáns ajándékozásához. A pici egérkék és Maileg kiegészítők számára is kiváló megoldás.  A vidám karácsonyi hangulatú papírtasakok 10 darabos készletben kaphatóak.

Anyaga: papír
Méret: 18×30,5 cm

Előrendelésre

Várható érkezés 2022. szeptember közepe*

*Előrendelési feltételek - Ha a megrendelése raktáron lévő és előrendelhető tételekből áll, a rendelés akkor kerül kiszállításra, ha az összes tétel rendelkezésre áll. Ezért kérjük, ellenőrizze, hogy elégedett-e a becsült szállítási határidőkkel. Ha egy raktáron lévő terméket hamarabb szeretne megkapni, kérjük, rendelje meg külön. További információ itt található: Előrendelési szabályzat

Az előrendeléses termékekre is az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
14-2310-00

Adatlap

Méret
Méret: 18×30,5 cm
Szín
szines
Anyag
papír