Gyertyatartó malac zöld, nagy
  • Gyertyatartó malac zöld, nagy
  • Gyertyatartó malac zöld, nagy
  • Gyertyatartó malac zöld, nagy
  • Gyertyatartó malac zöld, nagy

Gyertyatartó malac zöld, nagy

22 990,00 Ft

Maileg Gyertyatartó malac zöld, nagy- Skandináv stílusú, zöld színű fából készült malacot mintázó gyertyatartó nagy méretben. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Skandináv stílusú – vidám, zöld színű, fából készült malacot mintázó gyertyatartó nagy méretben - négy gyertyának. Az északi népek ünnepi dekorációjának egyik elengedhetetlen eleme a vidám hangulatú kedves malac figura. Csempéssz Te is igazi skandináv hangulatot ezzel a fából készült mókás zöld malac gyertyatartóval otthonodba az ünnepek alatt.

A zöld színű, fa gyertyatartót egy dekoratív kockás szalag egészíti ki. 

Méret: Hossz: 38  cm, Magasság: 11 cm
Anyaga: fa

Maileg – Kiváló minőségű dán gyermekjátékok és dekorációk

Maileg nyulak, Maileg egérkék és Maileg Pixy manók

maileg2.jpg MAILEG1.jpg maileg3.jpg maileg4.jpg

A dán Maileg márka már sok gyermek vásárló szívét elnyerte nemcsak Skandináviában, hanem egész Európában és a tengerentúlon is. A márka középpontjában a játékosság, az eredetiség és fantázia áll. A bájos lenvászonfigurákat gyártó márka hamar népszerűvé vált nemcsak a gyerekek körében, de a skandináv dizájn kiegészítőket kedvelő felnőttek körében is. Az ikonikus játékok között találhatunk például dobozos egereket, nyuszikat és más eredeti textil állatokat is. A Maileg retró játékai minden részletben játékosságot, bájt és időtlen dizájnt képviselnek.

14-3802-00

Adatlap

Méret
Hossz: 38 cm, Magasság: 11 cm
Szín
zöld
Anyag
fa