• -15%
Manó Pixy figura Olaf large 51 cm
  • Manó Pixy figura Olaf large 51 cm
  • Manó Pixy figura large 51 cm
  • Manó Pixy figura large 51 cm

Manó Pixy figura Olaf large 51 cm

18 990,00 Ft
16 141,50 Ft - 15% kedvezménnyel

Maileg Manó Pixy figura Olaf large 51 cm  - Kedves karácsonyi Maileg Pixy manó figurák ünnepi öltözékbe, piros manósapkában. 

Mennyiség

Manó Manó Pixy figura large 51 cm - Olaf

A Pixy manó család egy messzi északi országból származik. A skandináv országból a világ minden részére vándoroltak a családtagok, hogy a karácsony szellemét terjesszék világszerte. A Pixy manók igazi ünnepi hangulatot csempésznek az otthonokba. Peter és testvére Dorthe kiváló mesemondók. Történeteikkel mindenkit elvarázsolnak.

Fedezd fel a Maileg kedves, ünnepi hangulatú Pixy manó figuráit – több méretben is kaphatóak. Tedd különlegessé és igazán meghitté velük lakásod a karácsonyi időszakban!

Méret: 51 cm

Összetétel: 100% pamut, len és poliészter töltet.

Kezelési útmutató: 30 ° C-on mosható

Maileg – Kiváló minőségű dán gyermekjátékok és dekorációk

Maileg nyulak, Maileg egérkék és Maileg Pixy manók

maileg2.jpg MAILEG1.jpg maileg3.jpg maileg4.jpg

A dán Maileg márka már sok gyermek vásárló szívét elnyerte nemcsak Skandináviában, hanem egész Európában és a tengerentúlon is. A márka középpontjában a játékosság, az eredetiség és fantázia áll. A bájos lenvászonfigurákat gyártó márka hamar népszerűvé vált nemcsak a gyerekek körében, de a skandináv dizájn kiegészítőket kedvelő felnőttek körében is. Az ikonikus játékok között találhatunk például dobozos egereket, nyuszikat és más eredeti textil állatokat is. A Maileg retró játékai minden részletben játékosságot, bájt és időtlen dizájnt képviselnek.

14-3430-00

Adatlap

Méret
51 cm
Szín
piros, szürke, zöld
Anyag
pamut, len, poliészter töltet