Maileg Gantosaurus Karla, pink
  • Maileg Gantosaurus Karla, pink
  • Maileg Gantosaurus Karla, pink

Gantosaurus Karla, pink

9 990,00 Ft

Maileg Gantosaurus Karla, pink - Puha rózsaszín textilfigura egyenesen az őskorból! 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A Karla a legidősebb Gantosaurus testvér. Ő vigyáz kishúgára és kisöccsére, mikor a szüleik nincsenek otthon. Békés természetű és nagyon kedves. Szeret mesélni. Izgalmas és szórakoztatóak történetei. Szívesen meghallgatnád Te is?

Fedezd fel a Maileg csodálatos állatvilágát és az ahhoz tartozó kiegészítőket!

Anyaga: 100% pamut, poliészter

Méret: 35 cm

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-7923-00

Adatlap

Méret
Méret: 35 cm
Szín
pink
Anyag
100% pamut