Maileg Ruha Balerina, menta tüll 2-3 év
  • Maileg Ruha Balerina, menta tüll 2-3 év
  • Maileg Ruha Balerina, menta tüll 2-3 év

Gyerekruha Balerina menta tüll 2-3 év

14 990,00 Ft

Maileg Gyerekruha Balerina, menta tüll 2-3 év - Kiváló minőségű balerinaruha tüllszoknyával a jövő leendő balerináinak!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Amikor az álom valósággá válik! Varázslatos menta színű balerina ruha tüllszoknya résszel a jövő nagy balerináinak. A kiváló minőségű Maileg balerina ruha egyetlen kislány gardróbjából sem hiányozhat!

Anyaga: Pamut, Poliészter

Méret: 2-3 év (hossz: 49 cm)

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
21-7101-00

Adatlap

Méret
2-3 év (49 cm)
Szín
menta
Anyag
pamut, poliészter