Maileg Ruha boleró púderrózsaszín 2-3 év
  • Maileg Ruha boleró púderrózsaszín 2-3 év
  • Maileg Ruha boleró púderrózsaszín 2-3 év

Gyerekruha boleró púderrózsaszín 2-3 év

6 990,00 Ft

Maileg Ruha boleró púderrózsaszín 2-3 év - Kiváló minőségű púderrózsaszín színű plüss boleró a jövő leendő balerináinak! 

Mennyiség

Varázslatos pihe-puha boleró, amely tökéletessé teszi a balerina ruhát. A púderrózsaszín mellényke elegáns és trendi egyszerre!

Anyaga: poliészter

Méret: hossza: 21 cm

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
21-7104-00

Adatlap

Méret
2-3 év (21 cm)
Szín
púderrózsaszín
Anyag
poliészter


Ez még talán érdekelhet