Maileg Ruha Hercegnős ciklámen, 4-6 év
  • Maileg Ruha Hercegnős ciklámen, 4-6 év
  • Maileg Ruha Hercegnős ciklámen, 4-6 év

Gyerekruha hercegnős ciklámen 6 év

19 990,00 Ft

Maileg Ruha Hercegnős ciklámen, 6 év - Varázslatos, cikláman színű selyem hercegnőruha a család pici királylánykáinak!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Öltözz fel és indulhat is a varázslat! A Maileg álomszép ciklámen színű hercegnőruhája finom és elegáns. A kiváló minőségű anyagból készült ruha igényes kidolgozású, igazi hercegnői viselet!

Anyag: pamut, poliészter

Méret: 4-6 év

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
21-4110-01

Adatlap

Méret
6 év
Szín
ciklámen
Anyag
pamut, poliészter