Maileg Ruha lovagi nadrág, barna 4-6 év
  • Maileg Ruha lovagi nadrág, barna 4-6 év
  • Maileg Ruha lovagi nadrág, barna 4-6 év

Gyerekruha Lovagi nadrág barna 4-6 év

8 990,00 Ft

Maileg Gyerekruha Lovagi nadrág barna 4-6 év - Fantasztikus lovagi jelmez a kis hősöknek!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Harcra és dicsőségre fel! Megvédeni a hazát a bitorló ellenségtől vagy a tűzokádó sárkánytól? Nem gond. Fel a lovagi ruhával, ide a karddal és indulás! A kis lovagoknak semmi nem lehet akadály ebben a csodás Maileg lovagi jelmezben. A lovagi nadrág kényelmes bő fazona ideális a szerepjátékokhoz.

Anyaga: Pamut, Poliészter

Méret: 4-6 év 

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
21-4510-00

Adatlap

Méret
4-6 év
Szín
barna
Anyag
poliészter