Csomagolópapír Happy birthday 3méter
  • Csomagolópapír Happy birthday 3méter
  • Csomagolópapír Happy birthday 3méter

Csomagolópapír Happy birthday 5méter

2 990,00 Ft

Maileg Csomagolópapír Happy birthday 5m - Bájos, maileg nyuszi mintás - Happy birthday feliratos csomagolópapír - matt, vastag, kiváló minőségű papírból. Tökéletes választás a születésnapi ajándékok becsomagolásához.

Mennyiség

Maileg Csomagolópapír Happy birthday - Bájos, maileg nyuszi mintás - Happy birthday feliratos csomagolópapír - matt, vastag, kiváló minőségű papírból. Tökéletes választás a születésnapi ajándékok becsomagolásához, de más ünnepekkor is bevethető! 

Anyaga: papír
Méret: 500×55 cm

Maileg – Kiváló minőségű dán gyermekjátékok és dekorációk

Maileg nyulak, Maileg egérkék és Maileg Pixy manók

maileg2.jpg MAILEG1.jpg maileg3.jpg maileg4.jpg

A dán Maileg márka már sok gyermek vásárló szívét elnyerte nemcsak Skandináviában, hanem egész Európában és a tengerentúlon is. A márka középpontjában a játékosság, az eredetiség és fantázia áll. A bájos lenvászonfigurákat gyártó márka hamar népszerűvé vált nemcsak a gyerekek körében, de a skandináv dizájn kiegészítőket kedvelő felnőttek körében is. Az ikonikus játékok között találhatunk például dobozos egereket, nyuszikat és más eredeti textil állatokat is. A Maileg retró játékai minden részletben játékosságot, bájt és időtlen dizájnt képviselnek.

15-6112-00

Adatlap

Méret
Méret: 500×55 cm
Szín
szines
Anyag
papír