Maileg manó sapka 4-8 év
  • Maileg manó sapka 4-8 év
  • Maileg manó sapka 4-8 év

Manó sapka szürke 4-8 év

4 990,00 Ft

Maileg manó sapka 4-8 év - Vidám és ünnepi hangulatú szürke csíkos gyapjú Pixy manó sapka, hogy a téli hidegben is mindig jókedvünk legyen. 

Mennyiség

Vidám és ünnepi hangulatú szürke csíkos gyapjú Pixy manó sapka, hogy a téli hidegben is mindig jókedvünk legyen. 

Anyaga: 70%gyapjú, 30% poliészter

Méret: 4-8 év, 24 cm

Mosás: 30 fokon mosható!

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
14-5231-01

Adatlap

Méret
24 cm
Szín
szürke, piros
Anyag
70%gyapjú, 30% poliészter