Egér fiú Tom, gyufásdobozban
  • Egér fiú Tom, gyufásdobozban
  • Egér fiú Tom, gyufásdobozban
  • Egér fiú Tom, gyufásdobozban
  • Egér fiú Tom, gyufásdobozban
  • Egér fiú Tom, gyufásdobozban
  • Egér fiú Tom, gyufásdobozban

Egérfiú Tom, gyufásdobozban

9 490,00 Ft

Maileg Egérfiú Tom, gyufásdobozban – Vagány, kockás inges és farmergatyós egérfiú a Maileg-től. Kényelmes gyufásdoboz ágyban fekszik takaróval. 

Mennyiség

Tom egy igazi vagány egérfiú. Bátor és kalandvágyó. Minden mókában benne van. Emellett segítőkész, akire mindig lehet számítani. A baráti társaság egyik központi alakja, aki mellett sosem lehet unatkozni. Tom napközben tevékeny életet él, éjszaka viszont a kényelmes gyufásdoboz ágyikójában jó nagyokat alszik.

A Maileg figura mérete a Big brother mérettel egyezik meg.

Fedezd fel a Maileg birodalom bájos és kedves egérlakóit és a hozzájuk tartozó kiegészítő ruhákat, bútorokat és járműveket.

Anyaga: pamut, len, papír
Méret: 13 cm

Kezelési útmutató: 30 ° C-on mosható

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-0733-01

Adatlap

Méret
13 cm
Szín
kék, barna
Anyag
len, papír


Ez még talán érdekelhet