Babzsákfigura orrszarvú
  • Babzsákfigura orrszarvú
  • Babzsákfigura orrszarvú
  • Babzsákfigura orrszarvú

Babzsákfigura orrszarvú

5 990,00 Ft

Maileg Babzsákfigura orrszarvú- Bájos orrszarvú figura babzsák kivitelben Noé bárkájáról. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Noé bárkájának egyik kedves lenvászon figurája. Pici, szürke puha orrszarvú figura. A bájos kis textilfigura babzsák játék kivitelezés. Orra, szája varrva van, nincsen rajta kiálló, leeső részlet - így akár pici babáknak is adható. 

Méret: 14 cm

Anyaga: len, polyester, bab

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-8951-00

Adatlap

Méret
14 cm
Szín
szürke
Anyag
len, bab, polyester